The BobbleShop op de Rapid Pro

The BobbleShop was vertegenwoordigd met een stand op de RapidPro 2016 B2B beurs in Veldhoven van 1 tot en met 3 maart. Met z’n vieren bemanden wij onze stand en dat was nodig. Hoewel we slechts 6 m2 tot onze beschikking hadden waren wij publiekstrekker nummer 1. In die dagen meer dan 500 mensen gescand en bijna 100 bobbles verkocht maar wat nog veel mooier was waren de tientallen geïnteresseerden.

The BobbleShop zoekt licentienemers door heel Nederland. Wij geven licenties exclusief voor bepaalde steden waarbij we een verzorgingsgebied toekennen van gemiddeld 40.000 inwoners.

We hebben enorm veel gelachen die dagen. Het was voor ons een meer dan geslaagde beurs. Na dag een was hij als het waren al ‘terug verdiend’.

100

RapidPro .. bedankt voor de perfecte organisatie en de vele aandacht. Volgens mij heb ik het voltallige personeel gescand en hangen de fotootjes nu overal!!! Tot volgend jaar. Als ik het mag samenvatten in een woord .. uh .. getal dan is dat 100! 100 Bobbles verkocht, 100 foto’s verkocht en 100 leads verzameld; goed leads!

PS: Onze collega’s van Albyco Belgium (verkoop van 3D printers) kwamen gemiddeld 2 keer per dag langs met een lead .. en zelf waren ze ook waanzinnig enthousiast.

PPS: Collega’s, hoezo? Het woord collega stamt af van het Latijnse ‘collegare’. Dit betekent ‘het zelfde doel na streven’: tevreden, gelukkige klanten. Vandaag, collega’s.