Zortrax 3D printing

Zortrax 3D printoplossingen voor professionals

Zortrax 3D printers zijn zeer betrouwbaar door het gesloten systeem. 100% continuïteit!Zortrax 3D levert betrouwbare en professionele 3D print oplossingen voor zakelijke gebruikers waar veiligheid, kwaliteit en tastbare resultaten een investering rechtvaardigen. Ons aanbod omvat hoogwaardige machines in combinatie met maatwerk software. Zortrax levert een uitgebreid assortiment printmateriaal en een innovatief en toegankelijk systeem. Zortrax is een betrouwbare partner die uw onderneming voorziet van de laatste 3D print technologie waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Zortrax heeft een erg lage acceptatiedrempel zodat u zich bezig kunt houden met dat waar u goed in bent; het ontwerpen van mooie objecten. U zorgt voor het bestand, Zortrax verzorgt de print.

Ontdek het Zortrax 3D ecosysteem

De Zortrax productlijn valt het best te omschrijven als een geïntegreerde oplossing; professionele printers, exclusieve verbruiksmaterialen en speciaal voor Zortrax ontwikkelde software. Hierdoor bereiken de Zortrax printers een erg hoge kwaliteit en ruimtelijke nauwkeurigheid. Keer op keer. Het vinden van de juiste instelling in combinatie met het gekozen materiaal en de noodzakelijke software is niet langer een tijdrovende en frustrerende zoektocht. Het Zortrax Ecosysteem is alles dat u nodig heeft in één verpakking.

zortrax-m2003-3dprinter-nederland zortrax-inventure1-3dprinter-nederland3D Trading is importeur, distributeur en groothandel in Zortrax 3D printers. Heeft u interesse in de wederverkoop van Zortrax? Neem dan even contact met ons op via info@3DTrading.nl of bel 026 44 30 117

Volg de patenten!

Zortrax beschikt over diverse patenten. Stuk voor stuk technische vindingen waardoor zij ervoor zorgen dat printer laagdrempelig wordt. Wij richten ons onder andere op de architecten waarbij wij een oplossing bieden waardoor zij een uitstekende presentatie kunnen geven.

Bouw groots met Zortrax 3D printing

zortrax mockupNiets maakt een betere indruk dan een fysiek model van jouw idee. Zortrax zorgt ervoor dat jouw architectonische modellen snel, in hoge kwaliteit in in de fijnste detaillering worden geprint. Het printwerk van de Zortrax 3D printer doet van zich spreken door de hoge kwaliteit van de afwerking. Zortrax heeft de keuze uit zeer veel kleuren. Ga aan de slag met 3D printers met een hoge betrouwbaarheid en het eenvoudig kunnen uitvoeren van printwerk in eigen huis.

Voor meer informatie surft u naar Zortrax Achitectuur pagina of bekijk onderstaande video.

Zortrax importeur, distributeur en groothandel in Nederland

3D printen is bereikbaar voor iedereen. 3D Trading  is officieel importeur en distributeur van Zortrax 3D printers. Ben jij geïnteresseerd in Zortrax?Neem dan contact met ons op of bestel hem via een van onze Zortrax verkooppunten.