3D Scamera One+

3D Scamera One+ is een 3D full body scanner. Een shot + één extra voor uitstekende scan kwaliteit. De 3D Scamera One+ is een compleet 3D scanner systeem voor professionele fotografen en 3D studio’s. Amadeos Benelux h.o.d.n. 3D Trading is officieel importeur van 3D Scamera One+

3D Scamera One+ 360° Capture

Professionele 3D studio’s vertrouwen op perfect functionerende systemen. Het 3D Scamera One+ systeem komt aan deze hoge eisen tegen moet met name op het vlak van hardware en software. Het systeem is uitgebreid getest en wordt voortduren bijgewerkt naar de laatste eisen van uit de praktijk. Daarom voldoet het systeem voortdurend aan de laatste eisen en technologie.

Het systeem is modulair opgebouwd. Systeem onderdelen kunnen zeer eenvoudig vervangen worden en de software wordt voortduren ontwikkeld en bijgewerkt. Scamera One+ gebruikers kunnen met elkaar overleggen via de ‘Scamera community’ met als doel ervaringen en inzichten te delen. Scamera operators en het studio personeel worden uitgenodigd voor workshops, trainingen en evenementen.

Lees meer over de 3D Scamera One+

3D Trading staat op de RapidPro beurs te Veldhoven op 1, 2 en 3 maart 2016. Komt u ook? Entree is gratis.